Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014



Γιαγιά, παππού χρόνια πολλά!!!
Η παγκόσμια ημέρα των ηλικιωμένων γιορτάζεται κάθε χρόνο την 1η Οκτωβρίου και υιοθετήθηκε από τη γενική συνέλευση του Ο.Η.Ε. το 1990 ως φόρος τιμής στους ηλικιωμένους, επισημαίνοντας τα ποικίλα θέματα που αντιμετωπίζουν, αναγνωρίζοντας παράλληλα τη συμβολή τους στην κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη.
Και τούτο γιατί στη σύγχρονη εποχή μας οι ηλικιωμένοι παίζουν ολοένα σημαντικότερο ρόλο, μέσα από το εθελοντικό έργο τους, στη μετάδοση των εμπειριών και των γνώσεών τους, καθώς εξακολουθούν να προσφέρουν υπηρεσίες στα παιδιά και κυρίως στα εγγόνια τους.
Με αφορμή τη μέρα αυτή τα νήπια του 2ου Νηπιαγωγείου Τυρνάβου συνοδευόμενα από τις δασκάλες τους και μαμάδες του Συλλόγου Γονέων, επισκέφτηκαν  το ΚΑΠΗ Τυρνάβου και αφιέρωσαν στους παππούδες και γιαγιάδες που βρισκόταν εκεί, μια  όμορφη γιορτή.
Τους χάρισαν μια μεγάλη κάρτα με ευχές, τους είπαν τραγούδια και δημιούργησαν όμορφες ζωγραφιές, εκφράζοντας έτσι την αγάπη τους και ένα μεγάλο «ευχαριστώ». Γιατί για τα παιδιά οι παππούδες και οι γιαγιάδες έχουν μια ξεχωριστή θέση τόσο στη ζωή τους όσο και στην καρδιά τους.
Τους λιλιπούτειους μαθητές το προσωπικό του ΚΑΠΗ, πρόσφερε καραμέλες και χυμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΙΟΡΤΗ ΑΓΑΠΗΣ

ΓΙΟΡΤΗ ΑΓΑΠΗΣ στο Νηπιαγωγείο μας...με αφορμή τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου https://www.youtube.com/watch?v=Mhg9UlCMBoc και το πρόγευμά μας φ...