Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2024

1η Οκτωβρίου-μια ξεχωριστή μέρα για τη γιαγιά και τον παππού

 Είναι οι φύλακες άγγελοί μας. Οι πιο όμορφες και γαλήνιες υπάρξεις της καρδιάς μας Περιμένουν το εγγονάκι τους ως το πιο μοναδικό δώρο για να του δώσουν απλόχερα ακόμα και την ίδια τους την ψυχή. Μπαίνουν στη ζωή του με φόρα απ’ την πρώτη μέρα που φτάνει στη ζωή και το φροντίζουν αδιάκοπα με απεριόριστη λατρεία για πάντα. Απ’ τη στιγμή που το αντίκρισαν η πραγματικότητά τους πλημμύρισε με χαρά και πήρε άλλο νόημα. Σημαίνει για εκείνους τον πιο πολύτιμο άνθρωπο που υπάρχει στον κόσμο τους. Ένα πλάσμα που για χατίρι του θα θυσίαζαν τα πάντα προκειμένου να είναι ευτυχισμένοι φύλακες άγγελοί μας.



 
Κάθε χρόνο η  1η Οκτωβρίου έχει θεσπισθεί παγκοσμίως ως ημέρα τιμής για τις ξεχωριστές υπάρξεις στη ζωή όλων μας, τη γιαγιά και τον παππού. Παράλληλα, λειτουργεί και σαν ημέρα υπενθύμισης του τόσο σημαντικού ρόλου τους στη ζωή μας… Αυτός είναι ο λόγος που τα μικρά χεράκια των νηπίων μας αποτυπώθηκαν σε χάρτινα καδράκια και έγιναν δώρο – αντίδωρο στην αγάπη των παππούδων και των γιαγιάδων τους.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

1η Οκτωβρίου-μια ξεχωριστή μέρα για τη γιαγιά και τον παππού

  Είναι οι φύλακες άγγελοί μας. Οι πιο όμορφες και γαλήνιες υπάρξεις της καρδιάς μας Περιμένουν το εγγονάκι τους ως το πιο μοναδικό δώρο για...